Диана ДамяноваФейсбук Водни оръжия праща властта. Браво!!! Правителството си остави 4

...
Диана ДамяноваФейсбук Водни оръжия праща властта. Браво!!! Правителството си остави 4
Коментари Харесай

Диана Дамянова: Водни оръжия праща властта. Браво!!!

Диана Дамянова

Facebook

 

Водни оръжия праща властта. Браво!!!

Правителството си остави 4 /четири/ работни часа от вземането на решението за внасяне на териториалните проекти, до тяхното изпращане в Брюксел. За да не им се моткат някакви в краката, даже не направиха като за парлама някакви полуистински най-малко публични
разисквания.

Почетох от проектите - готини са. Особено частта, дето под соларите ще се развива земеделие. Има и още доста много готини елементи, но не ми е работа да си изгубвам време с тях.
Не беше пропуснато да се постави лист с компании, дето или ще получа, или пък не пари от страната, че да стане бардакът по-пълен.

Ама всичко това се неточности на растежа.

Не я схващат тази работа с публичното мнение и по какъв начин се то осведоми.
Или пък преднамерено не желаят да го осведомят, да не би то да вземе да прочете техните чиновнически безумия.

И през днешния ден, хоп - водни оръдия и сълзотворен газ против миньорите, които не стоят в телешки екстаз пред обстоятелството, че държавното управление си е отделило цели 4 часа с цел да одобри и изпрати тези проекти.

И че.... е махнало /вероятно щото никой не е виждал какво ще се приеме/ компаниите на своя спонсор от листата за поддръжка.

Като отплата на тези безумни административни и пр действия, доближените до властта анализатори във фейса, си късат ризите и са подготвени да линчуват служащите.
Като остарял синдикалист да кажа, когато хората не са разбрали или уверени в дейностите на властта, тъй като тя си е оставила 2 часа с цел да ги убеди, тогава не служащите са отговорни.
Политическа партия А и в тези проекти се анулира всъщност решение на Народното събрание, но като на самия парламент не му пука, аз ли да се трежова за този малък факт!

Също велико е, дето в тази хартия, оставането на 20 000 души без работа е наречено обществена вреда.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР